Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 octombrie 2012

INCA O CONVERTIRE MINUNATA. IN TIMP CE PAGANII SAU ERETICII DESCOPERA FRUMUSETEA ORTODOXIEI, TOT MAI MULTI ROMANI SE LEAPADA DE EA . PACAT, MARE PACAT!

Japonez, luptator de arte martiale s-a botezat Crestin Ortodox



Scris de Emilios Polighenis / Romfea.gr


Din anii copilariei a practicat artele martiale care l-au impulsionat catre studiul religiilor traditionale orientale, mai ales budismul. Dupa o perioada de mai multi ani, Tsakis Kisi a cunoscut crestinismul si a inceput sa citeasca foarte multe carti in legatura cu crestinismul.

Crestinismul pentru Tokasi era tot o invatatura morala, si i se parea ceva asemanator cu Budismul.

Dupa o vizita in Rusia, a simtit inlauntrul sau dorinta de a invata mai multe despre Crestinism.

Dorinta sa de a deveni Ortodox, a devenit si mai insistenta dupa ce s-a intors in Japonia, unde dupa ce a fost catehizat in limba japoneza, a cunoscut Biserica Ortodoxa.


Vizitand, inca o data Rusia, si-a manifestat dorinta sa de a se boteza Crestin Ortodox.


In cele din urma cu binecuvantarea mitropolitului Belkoront, k. Ioanis, japonezul luptator de arte martiale, s-a botezat si a primit numele Sfantului Ioan Botezatorului.



Traducere: Sfanta Manastire Pantocrator



Sursa: Romfea.gr





3 comentarii:

  1. http://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2012/10/04/ce-poate-face-un-credincios-laic-atunci-cand-preotul-paroh-invata-public-erezia-ecumenismului-in-predici-conferinte-si-boteaza-prin-stropire-sau-aduce-papistasi-sau-alti-eretici-in-sfantul-altar/

    RăspundețiȘtergere
  2. este blogul meu (preot Matei Vulcanescu) puteti sa il puneti la blogroll

    RăspundețiȘtergere
  3. Parinte, cu tot respectul, macar ca iti gasesc aici mesajul si ca stiu ca si alte suflete in cautare vor fi atrase in viitor de pagina ta.

    Cand vrei sa vorbesti de cei ce nu respecta religia ta crestina, evitaa folosirea termenului pagan. Ti-o spun cu respect.
    Romania are pagani, nu eretici, ci pagani ce ii urmeaza pe Vechii Zei, si din respect pentru comunitatea noastra, cat si pentru a da dovada de o cultura si un vocabular ales, nu ne mai folosi numele.
    Nu ne intereseaza crestinismul. Nu avem nimic de a face cu spiritele si Dumnezeul vostru. Paganii care suntem in Romania va garantez eu ca nu venim niciunul la crestinism. E ca nuca in perete.

    RăspundețiȘtergere