Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 iunie 2011

10 argumente împotriva vaccinului antipolio

10 argumente împotriva vaccinului antipolio


http://www.impf-report.de/jahrgang/2003/06.htm#6

de Hans Tolzin

1.) Cauzele poliomielitei: stressul şi alimentaţia nesănătoasă

Sunt cunoscute factorii favorizanţi ai acestei boli, deja din anii ’30-40, când s-a observat o legătură directă între nivelul scăzut la glicemiei şi apariţia bolii. În special Dr. med. B. Sandler a arătat condiţiile în care au apărut în SUA cazuri de poliomielită: zile foarte fierbinţi de vară în care se depune un efort fizic mare însoţit de consum de produse cu zahăr (Cola, îngheţată, produse făinoase cu zahăr). Toate acestea duc la o creştere exagerată de insulină care va scade glicemia şi creşte receptivitatea la poliomielită. Marile epidemii de poliomielită apari în sezonul cald, de vară. Ca urmare, acest medic, în anul 1948, a făcut o campanie antipolio, explicând cauzele acestei boli şi prin măsurile luate s-a stopat epidemia de poliomielită din acea vară în oraşul său natal din Carolina de Nord! (1)

2.) “O boala a civilizaţiei “

Epidemiile de poliomielită sunt cunoscute doar începând cu secolul 19 şi mai multe dovezi duc la concluzia că poliomielita este o consecinţă a “civilizaţiei”, în special datorită obiceiurilor alimentare nesănătoase (4).

3.) Lipsa contagiozităţii

Modul de transmitere al bolii nu a fost cunoscut pe vremea Dr. Sandlers (1) şi nu este nici până în ziua de astăzi clarificat.

4.) Vaccinarea din Africa sub semnul întrebării

Un studiu făcut de către WHO (World Health Organization) în Guineea arată că în cazul copiilor care au fost vacinaţi cu un cocktail de vaccinuri împotriva difteriei, tusei convulsive, poliomielitei şi tetanosului, există un risc de deces dublu fata de copiii nevaccinaţi (2).

După părerea mea (Hans Tolzin), vaccinul anitpolio sau unul din componentele lui toxice joacă un rol important. Populaţia din Africa respinge vaccinul antipolio fiindcă suspectează faptul că prin aceste vaccinuri se încearcă un program de control al populaţiei (7). Vaccinul antipolio oral, suspectat de infectarea lui cu virusul SV40 (cauza de HIV/SIDA la maimuţe), a fost “donat” de către Companiile Farmaceutice ţărilor africane (9). Cei mai cinici dintre părinţi vorbesc de “golirea lăzilor cu otravă” în aceste ţări. Se pare că şi în India urmează să fie trimise aceste vaccinuri.

5.) Paralizii la copii prin vaccinare!

Un vaccin poate provoca boala (a se citit prospectul). Cei vaccinaţi pot infecta la rândul lor persoane sănătoase şi chiar şi după zece ani încă pot elimina virusul! (3). Acest lucru ar trebui să dea de gândi şi organizaţiei WHO care încearcă să eradicheze boala. Cazurile de poliomielită din ultimii zeci de ani au avut ca şi cauza doar virusul domestic din vaccin şi nu pe cel sălbatic! (4,6)

6.) Poliomielita poate fi tratată!

În urmă cu 50 de ani se cunoşteau deja metode eficiente pentru poliomielită. Renumitul prof. Dr. Pierre Delbert folosea Clorura de magneziu iar medicii de homeopatie precum prof. Andree Lwoff a descoperit că virusul poliomielitic moare la 40 grade Celsius iar febra nu trebuie scăzută în mod forţat cu medicamente. (4,10)

7.) Efectele secundare ale vaccinării

Efecte secundare ale vaccinului pot fi:

- meningite şi encefalite;

- sindromul Guillain-Barre

- reacţii alergice;

- afecţiuni reumatice;

- poliomielită postvaccinală;

- afecţiuni neurologice;

- convulsii febrile;

(a se citi prospectul!) (4)

8.) Regresul poliomielitei este independentă de vaccinare

- statisticile din Germania şi alte ţări nu pot dovedi dacă există o legătură între scăderea cazurilor de poliomielită din lume şi vaccinare; dimpotrivă, se pare că nu există; (5,4)

- odată cu introducerea vaccinului oral Sabin s-a încercat o modificare a definiţiei medicale care să dovedească faptul că vaccinul produce regresul bolii; (4,8)

9.) Nu s-a putut dovedi necesitatea vaccinului

- lipseşte dovada necesităţii vaccinului antipoliomielitic deoarece nu există date comparative ale bolii la cei vaccinaţi şi la cei nevaccinati.

10.) Rolul neclar al vaccinului

- întrebările părinţior îngrijoraţi privind lipsa unor publicaţii şi studii ştiinţifice care să evidenţieze o izolare şi cunoaştere clară a virusului poliomielitic şi prin urmare cunoaşterea calităţilor şi proprieţătilor ale virusului, ale patogenităţii lui (cauzatoare de boală), nu au primit răspuns până în ziua de azi de la autorităţile germane de 2 ani încoace. (8)

Referinţe:

(1) "Vollwerternährung schützt vor Viruserkrankungen", Dr. med. Sandler, Emuverlag (2) - http://www.ratio2000.de/gesundheit/news/news0104.htm, - "Das Medizinkartell", Langbein/Ehgartner, Verlag Piper (3) http://www.netzeitung.de/servlets/page?section=984&item=199319 (4) AEGIS IMPULS Nr. 7, www.aegis-schweiz.ch (5) "Impfen - das Geschäft mit der Angst", Dr. med. Gerhard Buchwald, Knaur Verlag (6) http://www.wienerzeitung.at/frameless/wissen.htm?ID=M13&Menu=161879 (7) http://allafrica.com/stories/200210110048.html (8) http://www.klein-klein-aktion.de http://medizin.freepage.de/cgi-bin/feets/freepage_ext/41030x030A/rewrite/medwiss/polio.html

(9) http://www.impf-report.de/archiv/impf-report019.txt

(10) "Sind Impfungen sinnvoll?" Joachim-F. Grätz, Hirthammer Verlag

Traducere: Dr. Christa Todea-Gross, 15.11.09, Cluj-Napoca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu