Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 17 ianuarie 2010

HARRY POTTER SI NOUA RELIGIE MONDIALA


HARRY POTTER

sursa: despre masonerie
Peste 30 de milioane de volume cu Harry Potter sunt in circulatie in intreaga lume, in peste 150 de tari si in mai bine de 28 de limbi. Autoarea, J.K Rowling, este la curent cu cele mai puternice simboluri oculte, pe care le-a infatisat in forme cat mai atractive, mai ales pentru copii. Scolile din America, Anglia, Australia si Noua Zeelanda au preluat cartile cu Harry Potter ca material didactic si le propun copiilor spre cititre si comentare. Aceasta este o problema serioasa deoarece nu numai ca se prezinta vrajitoria ca fiind inofensiva si atragataoare, dar se afirma cu tarie ca ar fi si benefica. Ce poate fi benefic in faptul ca-ti pierzi trupul si sufletul si te supui demonizarii? Deci religia crestina devine "demodata" simtindu-se nevoia unui progres, unei schimbari care sa revolutioneze intreaga societate.

REZUMAT

Harry Potter a trait impreuna cu familia Dursley: unchiul Vernon, matusa Petunia si varul Dudley. El a fost lasat in grija familiei Dursley dupa ce parintii lui, practicanti ai magiei albe *, au fost ucisi de diabolicul vrajitor - lordul Voldemort, Printul Intunericului. Harry avea pe atunci 1 an si trebuia sa moara cu ai sai, dar fiindca poseda deja puteri supranaturale, vraja lordului Voldemort nu l-a afectat prea mult, cu exceptia unei cicatrici sub forma de fulger aparuta pe frunte. Unchiul Vernon si matusa Petunia cunosteau capacitatile micului baiat, drept pentru care l-au tratat inuman.
Harry se simte mizerabil si abia asteapta sa-si puna-n practica puterile magice, perfectionate si aprofundate la Scoala de Magie si Vrajitorie Hogwart. De remarcat ca la acea scoala, ce reunea copii asemanatori cu Harry, persoanele care nu agreeau magia erau considerate proaste, respingatoare (antipatice) si cu prejudecati (demodate). Activitatile de la scoala Hogwart sunt prezentate intr-o asa maniera incat desi infatiseaza vraji si incantatii oculte, ele nu sunt pedepsite in nici un fel de Dumnezeu. E ca si cum Dumnezeu n-ar exista, sau, daca exista, El este de acord cu asa ceva. Inutil de mentionat ca toti vrajitorii din Biblie nu numai ca au fost pedepsiti, dar au suferit moarte aproape instantaneu ? Asadar, mesajele deduse din cartile lui Rowling reprezinta o primejdie atat pentru suflet, cat si pentru trup.
Despre scoala cu pricina mai stim ca este condusa de renumita vrajitoare Albus Dumbledore. Pentru suprematia in scoala se duce o lupta continua intre Fortele Bune si cele Rele. Majoritatea vrajilor si potiunilor facute la Scoala Hogwart sunt reale, dar nu se mentioneaza si faptul ca pentru realizarea lor este nevoie de sacrificii umane, de demonizare, deci de pierderea controlului asupra propriei persoane. Toti copiii sunt indemnati sa-l iubeasca pe Harry Potter. Deja unii isi deseneaza pe frunte "fulgerul" lui, nestiind ca intr-o zi acolo vor putea purta semnul Fiarei: 666. Care va fi responsabilitatea noastra atunci?

*Multi cred ca exista Magie Alba si Magie Neagra. In opinia lor, magia alba lucreaza cu Fortele Binelui, iar cea neagra cu Fortele Intunericului. in realitate, magia este de un singur tip si lucreaza numai cu fortele demonice.

SIMBOLURILE DE PE COPERTI

Parintii din ziua de azi si-au luat portia de Magie Neagra din muzica rock a anilor 1970-1990. Asadar, probabil ei nu ar gasi ceva de obiectat in legatura cu mesajele sataniste propuse de cartile cu Harry Potter. Antihristul sta sa vina, iar Harry Potter poate fi instrumentul care sa pregateasca lumea pentru un astfel de eveniment.
Mai intai de toate trebuie sa vedem cat de important este simbolismul pentru ocultisti.
"Ce este simbolismul magic? Adevaratul simbol magic este o imagine ce ascunde un inteles. De obicei, acest simbol este deghizat, incat sa fie greu de recunoscut" Frederick Goodman, "Magic Symbols", p 6. "Simbolurile servesc atat ca limbaj universal, cat si pentru a reinnoi un anumit mesaj subliminal. Cand cineva observa un simbol familiar, poate fi sigur ca a descoperit si spiritul inrudit. Si pentru ca a fost instruit la orele de meditatie sa raspunda emotional fata de anumite simboluri, cand le va vedea a doua oara, va avea o reactie conditionata. Un fost adept new-Age descrie astfel situatia: « Satana detine cheia lacatului meu ». Fostul adept New-Age a spus ca inca se experimenteaza sentimentele asociate unui anumit mesaj subliminal." Constance Cumbey, A Planned deception: The Staging of a New-Age Messiah, p 65.
Chiar doriti ca satana sa detina cheia lacatului dumneavoastra sau a copiilor dumneavoastra ?
Autoarea Constance Cumbey este de parare ca anumite simboluri vor pregati efectiv lumea pentru Antihrist. "Simboluri specifice new-Age, cum ar fi: curcubeul, pegas-ul, unicornul, ochiul-masonic-atotvazator, 666, vor fi afisate din ce in ce mai des" Hidden dangersof a Rainbow, p 122.
UNICORNUL-simbol Antihristic.

"Unicornul reprezinta un simbol al transformarii, fiind in cautarea unei lumi mai bune... prin puterile purgative, purificatoare ale distrugerii. Scopul sau este acelasi cu al zeului hindus Shiva, acela de a darama pentru ca apoi sa recladeasca". Nancy Hathaway, the Unicorn, p 161.
"Atat in simbolurile europene cat si in cele orientale, unicornul este identificat cu Mesia, care vine cand lumea este in pericol, vestind o noua era, mai buna". C. Burns, "Tha Living Unicorn", Inc., 1980, p3. "Unicornul reprezinta, de fapt, simbolul unui nou cuceritor, care va aduce pacea pe pamant. Cine-ar putea fi altul decat Antihristul ... pe care lumea il asteapta cu bratele deschise, necunoscandu-i adevarata origine ?" Dr. Cathy Burns, masonic and Occult Symbols Illustrated, pagina 144
"Cornul crescut in fruntea unicornului reprezinta al treilea ochi..." (n.n. vezi mitologia hindusa si cea egipteana).Ibid., p5
"In mitologia celtica si in folclorul european, o bestie fabuloasa vin in forma de cal, cu un corn spiralat crescandu-i din centrul fruntii. In alchimie simbolizeaza organul sexual masculin si transformarea sa intr-o forta ce permite o vizualizare clara a lucrurilor." Maurice Bessey, "A Pictorial Historyof Magic and The Supernatural, p. 128. Dupa cum se vede, intre masonerie-satanism-Harry Potter exista o legatura comuna, identica chiar, nu numai din prisma unicornului, dar si a celorlalte simboluri, analizate in articolele noastre.

PASAREA PHOENIX-simbol Iluminist pentru Antihrist.

Pe coperta cartii "Harry Potter si Camera Secretelor" il putem vedea pe Harry Potter prins de coada unui phoenix rosu, care pare a cobori si ca isi scapa sabia. In toata camera se observa serpi, simbol cunoscut. Pasarea Phoenix a fot inventata de egipteni, fiind unul din cele mai vechi simboluri oculte. Ocultistii cred ca numai o singura pasare de acest fel se afla in viata, pe o perioada de 500 ani. Apoi trupul ei se preface in cenusa din cara o noua pasare prinde viata. Manly P. Hall, " The Phoenix: An Illustrated Review of Occultism and Philosophy. Se mai crede ca phoenix-ul traieste intr-un cuib plin cu mir si tamaie. Acum pare usor de sesizat de ce masonii confera acest simbol Antihristului. In primul rand, tamaia si mirul ocupa un loc important in Biserica. Apoi faptul ca pasarea moare ca sa reinvie, seamana cu Invierea Domnului nostru Iisus Hristos. Prin urmare, masonii pregatesc terenul pentru venirea falsului Hristos.
"Toate simbolurile isi au originea in ceva tangibil, iar phoenix-ul este unul din semnele ordinelor secrete ale vechii lumi si al initiatilor in acele ordine, fiind un punct comun de referinta pentru noii-veniti, care se cheama acum "nascuti a doua oara" sau "renascuti". Intelepciunea iti ofera o noua viata, iar cei intelepti se nasc pentru a doua oara." Manly P. Hall, "The Phoenix: An Illustrated Review of Occultism and Philosophy
Marturii despre faptul ca aceasta pasare simbolizeaza pe Lucifer, gasim la: Dr. C. Burns, "Masonicand occult Symbols illustrated, p 123, Walker, "Now is The Downing", p 281, Joseph Fort Newton, The Builders: A Story and Study of Masonry", the Torch press, 1914, p 13-14, J. S . M. Ward, The Hung Society or The Society of Heavenand Earth", the Baskerville Press Ltd., 1925, p 44 , p 102;-font:. Despre pasarea Phoenix am mai discutat in articolele de pe http://despremasonerie.go.ro .
Ca o concluzie, cartile cu Harry Potter conditioneaza copii sa accepte satanismul, deghizatsub forma de simboluri si... multe efecte speciale.
Copii sunt in pericol si, odata cu ei si viitorul omenirii. Daca nu respingem aceste manifestari, ne facem vinovati de soarta noastra si a copiilor nostri. Ne putem amagi sau putem privi realitatea.

SE-NTAMPLA DEJA

"Cartile cu Harry Potter sunt misto, pentru ca te invata totul despre magie si cum sao folosesti pentru a-i controla pe cei din jur si cum sa te razbuni pe dusmani", este de parere Harland, un baietel de 10 ani din Wisconsin. "Vreau sa-nvat Vraja Cruciatului pentru a o face pe profesoara mea de fizica sa sufere pentru calificativul «foarte slab» acrodat", continua el. (The Onion)

"Favoritul meu e Hermione pentru ca este istet si are o pisica" spune Jessica Lehman de 6 ani, apoi adauga: "Iisus a murit deoarece a fost slab si prost". (The Onion)

"Credeam ce ne invata la Biserica" spune Ashley, "dar cartile cu Harry Potter mi-au demonstrat ca vrajile exista si ca au aplicabilitate imediata si ca Biblia nu-i decat o colectie de minciuni plictisitoare". (The Onion)

"Harry este un adevarat zeu pentru cauza noastra" afirma Marele Preot Satanist Egan din Masachuttes. "O organizatie ca a noastra traieste numai prin infuzie de sange proaspat iar acum avem atat de multi aplicanti incat abia facem fata. Si, bineinteles, majoritatea sunt virgini, ceea ce este inspaimantator". (The Onion)

JK Rowling a mai afirmat ca: "Este o prostie sa te agiti pentru faptul ca volumele cu Harry Potter conduc copii spre satanism. Oamenii ar trebui de fapt sa fie recunoscatori! Aceste carti ii determina pe copii sa vada ca slabul, idiotul Fiu al lui Dumnezeu este o farsa inca actuala si va fi umilit cand va veni ploaia de foc... in timp ce noi, loialii sai robi (nn ai diavolului) vom rade si vom sarbatori". (The London Reporter, 17 Iulie)

Doamne, iarta-ma pentru publicarea acestor blasfemii!!!

VOLUMELE DIN SERIA HARRY POTTER PROVOACA MIGRENE COPIILOR

Promovarea magiei in randul copiilor, pentru a-i conduce de mici pe caile diavolului, are efecte distrugatoare asupra acestora. Iata proba! In luna octombrie 2003, cativa copii din SUA, care citeau cu insistenta ultima cartea a scriitoarei J.K Rowling "Harry Potter si Ordinul Phoenix", un cartoi greu de peste 1 kg si peste 800 de pagini imprimate, au avut dureri de cap foarte mari. Medicii care i-au consultat pe copii au ajuns la concluzia ca migrenele dure au fost provocate de lectura acestei carti. Ei au dat vina pe dimensiunile romanului care solicita un efort prea mare la copiii de 8-10 ani. Noi credem ca nu componentele fizice ale unei carti influenteaza covarsitor creierul, ci continutul spiritual al acesteia, duhul care se ascunde in spatele textului. Cum toate romanele cu Harry Potter sunt texte de initiere in vrajitorie, in subtextul lor salasluieste un duh rau, antihristic, demonul magiei, la prezenta caruia, sufletele curate reactionaeaza, se vatama, incearca sa se apere. Desi au suportat suferinte, copiii respectivi nu au renuntat la lectura cartii, ceea ce inseamna ca deja duhul viclean i-a luat in stapanire. Este foarte grav ce se intampla cu generatiile fragede care sunt rapite pe taramul desert al magiei. Un profesor din SUA a deshis deja un curs la facultate despre "stiinta", care se degaja din cartile cu Harry Potter.
Omenirea e cuprinsa rapid si sigur de ravagiile vrajitoriei, o nebunie care pare fara leac. Leacul exista ("acest neam de demoni nu iese decat numai cu rugaciuni si post" Mt 17:21). Dar cine mai este dispus in lumea aceasta sa-l foloseasca ?





5 comentarii:

  1. Mântuirea de după cumplita Rătăcire”, de Pavel Coruţ

    •Un gest normal şi necesar, p. 3

    •PARTEA ÎNTÂI – DACÃ ADEVÃRATUL DUMNEZEU N-AR EXISTA, AR TREBUI INVENTAT, p. 6
    •Cap. 1 – Câteva reguli de tratare a mistico-religioşilor, p. 6
    •Cap. 2 – De ce credinţa în Adevãratul Dumnezeu este necesara în aceastã perioadã de evoluţie a Omenirii terrane?, p. 16
    •Cap. 3 – Avem vreo probã sigurã ca Dumnezeu existã?, p. 36
    •Cap. 4 – În ce cred românii?, p. 48
    •Cap. 5 – Sunteţi de acord ca Dumnezeu, p. ?, p. 58

    •PARTEA A DOUA – CUMPLITA RÃTÃCIRE, p. 64
    •Cap. 1 – Cea mai cumplitã blasfemie a religiei judeo-creştine, p. 67
    •Cap. 2 – Vechiul Testament prezintã mari neadevãruri despre Lume, p. 159
    •Cap. 3 – A doua blasfemie de neiertat a religiei judeo-creştine, p. 227
    •Cap. 4 – Creştinism – rasism, xenofobie, tiranie, comunism, misoginism, p. 288
    •Cap. 5 – Judeo-creştinismul, imoralitatea şi infracţionalitatea, p. 344
    •Cap. 6 – Biserica judeo-creştinã românã e un cuib de paraziţii şi de infractori, p. 377
    •Cap. 7 – Religia judeo-creştinã, evreii şi masoneria, p. 400
    •Cap. 8 – Câteva practici judeo-creştine blasfemice, sãlbatice, nocive sau inutile, p. 421
    •Cap. 9 – Cine produce adevãratele minuni?, p. 450
    •Cap. 10 – Trãdarea pseudo-intelectualilor, p. 464
    •Cap. 11 – Ce vã asumaţi atunci când vã declaraţi judeo-creştini?, p. 477

    •PARTEA A TREIA – MÂNTUIREA, p. 490
    •Cap. 1 – Românii au o şansã extraordinarã, p. 490
    •Cap. 2 – Cum ne prezentãm în faţa Divinitãţii?, p. 497
    •Cap. 3 – Virtuţile combinaţiei dintre credinţã şi ştiinţe, p. 533
    •Cap. 4 – Concluzii şi sugestii, p. 551
    •Cap. 5 – Mântuirea, p. 556
    •Bibliografie, p. 574

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare o prostie ca sa afirmi ca seria "Harry Potter" este o serie de carti sataniste si oculta. Le-am citit si eu si dak exagerezi sa gasesti lucruri oribile in carti poti recurge la ideea satanismului. Insa de altfel cartile sunt interesante si ar putea fi considerate un fel de film al APOCALIPSEI.

    Harry POtter supravietuieste unui blestem fatal si desi nu invie, reuseste sa supravietuiasca si ar putea fi considerat un Mesia(Iisus) pentru ca ne scapa de fortele raului, Lord VGoldemort(Antihristul).

    Trec cativa ani buni iar Antihristul(Voldemort) se reintoarce cu gandul la razbunare pe Harry (Mesia).

    Ei ajung sa se lupte in mai multe randuri iar Antihristul reuseste sa castige aproape pe toata lumea de partea lui. Insa cand nu mai e nicio speranta vine Harry si il omoara pe Voldemort(Biruirea lui Iisus pe Antihrist)

    Asa, cartea ar fi un indrumator bun al triumfului binelui asupra raului.

    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. daca crezi ca nu e nimic rau in cartile din seria harry potter, atunci ori nu ai citit toate articolele legate de el, ori nu prea ai inteles despre ce e vorba, ori nu ai ce cauta pe un blog crestin. nu vreau sa te ofensez, o spun pt ca nu toti intelegem sau avem credinta. o spun pt ca ori nu ai informatii despre ceea ce inseamna crestinism, ori esti ateu/atee. orice forma de magie este urata in fata lui Dumnezeu, iar in cartile astea se vorbeste numai depsre magie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare parte din informațiile din acest articol sunt eronate, acest Blogger cu siguranță nu a citit cărțile. Albus Dumbledore e bărbat, nu femeie, Hermione, unul dintre personajele principale chiar, e o fetiță, nu băiat.
    Eu cred că acest blog a fost pus de cineva să scrie scris, dar fiind scris așa prost, nu va fi luat în seama de niște oameni care nu sunt, la rândul lor, decât niște ignoranți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne fereste!In primul rand si eu sunt crestin,dar am citit toate cele 7 volume Harry Potter fara vreun regret sau remuscare si fara sa consider ca am facut un pacat.Am citit aceasta carte pentru a ma delecta,deoarece ador acest gen de carti.Nu an intentia de a intra in nush ce practici fantasmagorice si imi voi vedea de drum.Voi ar trebui sa faceti la fel.Harry Potter nu ghideaza pe nimeni la Satanism.Va tot luati de magie:Pai basmele alea jalnice din copilaria voastra nu aveau si ele formule magice?Ba aveau.Si blestemele erau prezente.Asa ca va rog,nu mai sariti ca asa ca bezmeticii,pt ca vreau sa cred ca nu mai suntem o natiune idioata si traditionalista si ca acceptam lucruri cum sunt cartile Harry Potter,si asa mai departe.As putea comenta aici o zi intreaga,dar cu oameni ca voi nu are rost.Acum sa vedem cine o sa sara pe mn sa spuna ca sunt satanist

    RăspundețiȘtergere